menu

Poster FF2021

FringeL Festival 2021 uitgesteld
Vanwege Covid-19 vindt de 9e editie van het FringeL Festival NIET op zondag 7 maart 2021 plaast. We gaan er vanuit dat we deze editie later in het jaar (ntb) kunnen realiseren. Daarover berichten we nog (zie deze pagina en Nieuws. Voor de artiesten die zich hadden aangemeld is er op 7 maart een online versie zonder publiek.

Voor wie?
Artiest: Je kunt aan een FringeL Festival als artiest meedoen als je 1) minimaal twee jaar een instrument bespeelt en 2) wilt uitproberen hoe het is om een (liefst jouw eigen) muziekstuk uit te voeren in een echte concertzaal en 3) autisme hebt (minimaal 1 persoon per act).
Presentator, fotograaf, filmer, verslaggever: Iemand met autisme kan zich ook aanmelden als presentator, fotograaf, filmer, of verslaggever.
Publiek: iedereen is welkom; het festival is ook een 'autisme netwerk event'.

Waar?
Het reguliere festival vindt plaats in Muzelinck, centrum voor de kunsten, Raadhuislaan 18, 5341 GM Oss; de 'On Tour' versie elders in Nederland (de eerstvolgende waarschijnlijk in het Papageno Huis in Laren).

Wanneer?
Vanwege Covid-19 vindt de 9e editie van het FringeL Festival NIET in maart 2021 plaast. We gaan er vanuit dat we deze editie later in het jaar kunnen realiseren. Daarover berichten we nog (deze pagina en Nieuws).

Kosten?
Deelnemers: deelname aan het festival is gratis; eventueel kunnen reiskosten binnen NL worden vergoed.
Publiek: aan het publiek wordt een vrijwillige bijdrage (o.a. voor koffie/thee en donatie) gevraagd. Voor dit project zal een crautfunding actie worden georganiseerd (zie: Donaties).

Hoe meld ik mij aan?
Stuur s.v.p. een e-mail  met daarin wat je zou willen doen en hoe we je het beste kunnen bereiken naar: info@gleveris.nl. Wij proberen binnen 2 dagen te reageren.

Wat is een FringeL Festival?
Een FringeL Festival is een kleinschalig, gezellig muziekfeest/autisme netwerk event. Fringe staat voor versiering/franje: iets dat een mooi/positief/fleurig randje geeft; de L komt van Luuk die het festival elk jaar opent en mee organiseert (zonder Luuk was er geen FringeL Festival). 

Meer vragen, suggesties?
Stuur s.v.p. een e-mail  met daarin je vraag/suggestie en hoe we je het beste kunnen bereiken naar: info@gleveris.nl. Wij proberen binnen 2 dagen te reageren.