menu

Flyer FF20NOV22

Wanneer?
Het 10FringeL Festival was op zondag 20 november 2022. Zie ook de Nieuwsitems over het barOKorkest.

De 11e  editie vindt plaats op zondag 10 maart 2024 (vierentwintig) en heeft als motto: -verbinden-.  Met optredens van diverse solisten, en van het barOKorkest met KamerOsso olv dirigent Jeroen Geurts.

Voor wie?
Artiest: Je kunt aan een FringeL Festival als artiest meedoen als je 1) minimaal twee jaar een instrument bespeelt en 2) wilt uitproberen hoe het is om een (liefst jouw eigen) muziekstuk uit te voeren in een echte concertzaal en 3) autisme hebt (minimaal 1 persoon per act).
Presentator, fotograaf, filmer, verslaggever: Iemand met autisme kan zich ook aanmelden als presentator, fotograaf, filmer, of verslaggever.
Publiek: iedereen is welkom; het festival is ook een 'autisme netwerk event'.

Waar?
Het reguliere festival vindt plaats in Muzelinck, centrum voor de kunsten, Raadhuislaan 18, 5341 GM Oss. Dit is ca. 10 min. lopen vanaf NS Station Oss.

Tijd?
Zondag 10 maart 2024; de accommodatie is open van 09.00-14.00uur; de concerten zijn van 11.00-13.15 uur, met een pauze van ca. 20 min.

Kosten?
Deelnemers: deelname aan het festival is gratis; eventueel kunnen reiskosten binnen NL worden vergoed.
Publiek: nog te bepalen; kijk bij Donaties en/of stuur s.v.p. een e-mail naar info@gleveris.nl.

Hoe meld ik mij aan?
Stuur s.v.p. een e-mail naar info@gleveris.nl; wij proberen binnen 3 dagen te reageren.

Wat is een FringeL Festival?
Een FringeL Festival is een kleinschalig, gezellig muziekfeest door en voor mensen met autisme. Het is tevens een netwerk event. Fringe staat voor versierinkje, franje, fleurig randje. De L komt van Luuk die het festival elk jaar opent en mee organiseert. Bij het festival houden we rekening met bijv. prikkel(over)gevoeligheid, overzicht (1 zaal) en andere aspekten die voor mensen met autisme van belang kunnen zijn om zich op hun gemak te voelen.

Meer vragen, suggesties?
Stuur s.v.p. een e-mail  met daarin je vraag/suggestie en hoe we je het beste kunnen bereiken naar: info@gleveris.nl. Wij proberen binnen 3 dagen te reageren.