menu

FF10MRT24em

Wanneer?
De 11e  (tevens laatste!) editie vindt plaats op zondag 10 maart 2024 en heeft als motto: verbinden.  Met optredens van diverse solisten en van het barOKorkest verbonden met KamerOsso olv dirigent Ellen Mol. Zie ook de Nieuwsitems.

Voor wie?
Artiest: Het programma voor het gezamenlijk orkest en voor de solisten is inmiddels volgeboekt. Er wordt wel gewerkt aan een nieuw festival maar daarvoor moet je zijn bij www.conssert.nl
Presentator, fotograaf, filmer, verslaggever: Iemand met autisme kan zich ook aanmelden als fotograaf, filmer, of verslaggever (we hebben inmiddels een presentatrice).
Publiek: iedereen is welkom; het festival is ook een 'autisme netwerk event'!

Waar?
Het festival vindt plaats in Muzelinck, centrum voor de kunsten, Raadhuislaan 18, 5341 GM Oss. Dit is ca. 10 min. lopen vanaf NS Station Oss.

Tijd?
Zondag 10 maart 2024; de accommodatie is open van 09.00-14.00uur; de concerten zijn van 11.00-13.00 uur, met een pauze van 20 min. Waarschijnlijk loopt het programma een beetje uit want het is de laatste keer en dus een bijzondere editie.

Kosten?
Deelnemers: deelname aan het festival is gratis; eventueel kunnen reiskosten binnen NL worden vergoed.
Publiek: er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd; kijk bij Donaties en/of stuur s.v.p. een e-mail naar info@gleveris.nl.

Hoe meld ik mij aan?
Stuur s.v.p. een e-mail naar info@gleveris.nl; wij proberen binnen 3 dagen te reageren (behoudens vakanties).

Wat is een FringeL Festival?
Een FringeL Festival is een kleinschalig, gezellig muziekfeest door en voor mensen met autisme. Het is tevens een netwerk event. Fringe staat voor versierinkje, franje, fleurig randje. De L komt van Luuk die het festival elk jaar opent en mee organiseert. Bij het festival houden we rekening met bijv. prikkel(over)gevoeligheid, overzicht (1 zaal) en andere aspekten die voor mensen met autisme/autisten van belang kunnen zijn om zich op hun gemak te voelen.

Meer vragen, suggesties?
Stuur s.v.p. een e-mail  met daarin je vraag/suggestie en hoe we je het beste kunnen bereiken naar: info@gleveris.nl. Wij proberen binnen 3 dagen te reageren (behoudens vakanties).