menu

Mededeling
Vanwege Covid-19 kan de On Tour versie van het 8e FringeL Festival (die we in het najaar van 2020 in het Papageno Huis in Laren wilden houden) niet doorgaan. De reguliere versie van de 9e editie (gepland op zondag 7 maart 2021) kan ook niet op de vertouwde manier (met een enthousiast publiek in Muzelinck, Oss) plaatsvinden. We onderzoeken nog of we op 7 maart een On Line versie met de artiesten kunnen houden. We hopen van harte dat we ergens in 2021 alsnog een (On Tour) versie te kunnen organiseren. Daarover berichten we nog. 

Voor wie?
Deelnemers: een FringeL FestivaL is er voor jou als je: minimaal enkele jaren een muziekinstrument speelt, graag (alleen of met anderen) wilt optreden in een echte concertzaal en autisme hebt.
Je kunt bij dit muzikaal netwerkevent ook andere muzikanten ontmoeten; wil je uitproberen hoe het is om presentator, journalist, festivalfotograaf en/of -filmer te zijn dan kun je ook bij dit festival terecht.
Publiek: normaliter kan iedereen komen luisteren, kijken en netwerken maar vanwege COVID-19 zal dat tot nader bericht niet kunnen: info volgt op deze pagina en bij: Nieuws.

Wanneer?
Zondag 7 maart 2021; de accomodatie is open van 9.00-14.00uur; de optredens zijn van 11.00-13.00uur, inclusief een pauze.

Waar?
Normaliter in Muzelinck, Raadhuislaan 18, 5341GM Oss, op loopafstand van NS Station Oss (Centraal), maar vanwege COVID-19 wordt het dit keer vooralsnog een On Line versie voor de artiesten.

Wat kost het?
Deelnemers: deelname is gratis.
Publiek: van het publiek wordt een vrijwillige donatie gevraagd. 
Voor dit project wordt een crautfunding actie gestart.

Wat is het programma voor 7 maart 2021?
Het programma zal bestaan uit een waaier van klassieke t/m eigentijdse muziek (van solisten t/m ensembles).

Wie organiseert het?
Het FringeL FestivaL wordt georganiseerd door 'Stichting Gleveris, probeerprojecten autisme' en partners.
Voor vragen over Stichting Gleveris ga naar: vragen.

On Tour versie in het Papageno Huis
Vanwege het succes van de afgelopen festivals gaan we ook een 'On Tour' versie organiseren in het Papageno Huis in Laren; meer info zal verschijnen op deze pagina en op de Nieuws pagina.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een FringeL FestivaL?
Je kunt je nog aanmelden als artiest, of presentator, of interviewer/jounalist, of fotograaf, of filmer voor de 9e editie (zondag 7 maart 2021). Stuur hiervoor uiterlijk 31 december 2020 een e-mail naar info@gleveris.nl en vermeld daarin je naam, wat je zou willen doen en hoe we je het beste kunnen bereiken; wij proberen binnen twee dagen te reageren.

Waar staat FringeL FestivaL voor?
Fringe betekent franje of versiering: een muzikale versiering van dit gezellig en overzichtelijk netwerk evenement.
De L refereert naar de voorletter van de eerste deelnemer van het eerste FringeL Concert (2008).
Festival betekent muziekfeest; dat is telkens nog geweest en zal het vast en zeker weer worden, al zullen we wel rekening (moeten) houden met de COVID-19 situatie!

Meer vragen?
Voor vragen over het festival, de e-poster, suggesties of meer informatie: contact.

Terugblik FringeL FestivaL voorgaande edities
Voor een verslag van voorgaande edities, kijk bij: projecten.